El viatge en essència

El nostre viatge va començar amb la sortida de Barcelona el 14 de novembre de 2004,  aterrant  a Rio de Janeiro el dia següent . Des d’allà tenim ben bé dos mesos per visitar Brasil . Varem rodejar la costa brasilera  i ens vàrem acostar-nos a São Paulo a  veure la Tatiana, a Recife a veure la Rosaly i vàrem endinsar-nos al Matto Grosso per conèixer el Bisbe Dom Pedro Casaldàliga. Varem passar el Nadal del 2004 a São Fèlix do Araguaia per celebrar allà les festes a 35 graus de temperatura.

I a partir d’allà continuàrem el camí per l’Amazones fins arribar a San Julián, Bolivia...

... I que ens esperava a San Julián? San Julián està situat a 150 kilòmetres al nord d’una de les ciutats més importants de Bolívia, Santa Cruz.

Del que va vàrem fer a San Julian i tot el que va passar allà us podriem explicar moltes coses. De la biblioteca, de les computadores, de les clases de teatre i lectura, de la convivència amb els mestres... Però tot això queda recollit en el diari de viatge que tenim a: http://bolivioncerrado.blogspot.com/

Ens varem plantejar que fer un cop acabés el curs escolar... I finalment varem decidir continuar fent camí. Camí cap al Sud, per buscar i conèixer altres catalans que van venir cap aquí a viure, i que tenen els seus casals. Això ens ha portat a voltar per Paraguai, Argentina, Uruguai, Xile i d’allà fins a Mèxic tot creuant Perú, Equador, Colòmbia i Veneçuela per accelerar centreamèrica i agafar un avió a DF fins a Roma. I de Roma a casa pel mateix mar d’Odisseu.

El viatge en essència

( novembre 2004– primavera 2006 o qui sap...)

Informació de contacte:

Eric i Marta

Carrer Guitard 73 àtic 1ª

08014 Barcelona

Espanya.

 

El viatge podria ser  per a nosaltres....

 

Podria ser el destí vessant records,

podríem ser tu i jo però ser un de sol,

 al mateix temps ,

obrint de bat a bat el món ,

sense cap por,

com un transparent mirall de foc,

sense dolor,

un camí que sempre et du  a algun lloc,

un mar d’amor,

una flor que s’obre poc a poc,

potser només una il·lusió.

    

Gerard Quintana. 

Sota la Pell (Senyals de Fum)