Marta Borrell

Qui som?

Informació de contacte:

Som L’Eric i la Marta una parella que després de set anys ha decidit a casar-se i deixar-ho tot. Ens oblidem d’hipoteques, cotxes i criatures i ens aventurem al nou món. Com Granado i Guevara, vàrem iniciar el viatge amb 29 i 24 anys respectivament. És el nostre viatge iniciàtic particular.

La Marta descriu a l’Eric

L’Eric té 31 anys i en camí dels trenta-dos, que complirà ja a casa.

L’Eric el vaig conèixer a una trobada Tolkien a Sabadell, la meva ciutat . Tot just anava a estrenar l’edat amb la que vaig iniciar el viatge: 24 Una amiga meva, sabent que m’estava llegint  la trilogia (que per cert no he acabat) em va convidar a participar a un joc de rol , a pintar samarretes i jo que sé. Això va ser el desembre de 1998, al centre cívic Sant Oleguer.                                                         

I allà hi era, jugant a scrable amb el seu germà entre d’altres. De primeres va començar a parlar amb mi perquè en aquells moments era pèl–roja (i a l’Eric li agraden molt les pèl-rojes) Jo ja l’havia vist abans i vaig pensar : quin noi més estrany, gorra, pipa, bufanda groga, armilla de floretes, camisa a quadrets...   Però entre carta i carta me’n vaig enamorar!

I és  que amb l’Eric puc compartir el meu deliri  pels llibres i la poesia .

Amb moltes idees al cap i actiu fins a la mèdul·la , sap transmetre l’esperit participatiu a qualsevol. Sempre ficat en ajudar als i per als altres i des fa dos anys entossudit en construir un nou i bonic casal per l’Espiga, l’entitat que presideix. Això sí , és de cul inquiet, complexe com pocs  i sempre està al carrer amb tothom i més.

Noi tendre i amb detalls que mai esperes fa que la vida sigui més esbojarrada i alegre. Potser és el despreocupat que fa cantar ...I’m happy again just singing in the rain.... Perquè a la vida no cal preocupar-se per les coses ínfimes!

M’ha estranyat sempre que realitzés la carrera d’enginyeria industrial en electrònica ja que sempre l’he vist envoltat de llibres i cinema però és que deu ser  un noi multitemàtic. Ah, per fi, després de deu anys és enginyer, graduat el cinc d’octubre de 2004!

Indiscutible barceloní, cosa que em supera perquè mai el podré treure de la “ Capital”.  I jo que sóc de Sabadell i me’n vull anar a viure al camp...

Menjador de galetes i de paté “Mina” que es fa estimar per ( i no amb) bogeria.

L’Eric descriu la Marta

Vaig conèixer la Marta de casualitat. Un dia d’hivern en una Estelcon de Sabadell. Puc recordar perfectament la sala on ella pintava una samarreta amb la paciència que sempre té per a tot allò per al que jo em desespero. Varem veure’ns en una lectura de llibres el cap de setmana que seguia, varem escriure’ns cartes i en el pitjor bar de Sants varem formalitzar la nostra relació.

La Marta encara feia C.O.U. aleshores. Mentre érem junts va fer Educació Social baixant cada dia del món a Barcelona des de Sabadell. Quan va venir a viure a Barcelona, va pujar cada dia del món a treballar a Sabadell. Ara ja te 24 anys i dona a la nostra relació el seny que fa que els peus toquin a terra.

Hi ha qui diria que a la Marta la defineix el descans i el menjar, i sobre aquesta base edifica la capacitat d’il·lusionar-se i estimar. La Marta és ordenada, familiar i carinyosa. Lectora de molts llibres, té una bona col·lecció de “Petits Prínceps”, devora xocolata,... Hi ha qui diria que la Marta odia l’Espiga, però allà va crear amb altres un grup de contistes i ha estat la substituta habitual de moltes obres de teatre.

Escolta jazz, no suporta el futbol i viu el dia a dia amb calma... fins a que jo li presento les “idees” que han passat pel meu cap i han previst 25 activitats per els dies que segueixen.

Eric i Marta

Carrer Guitard 73 àtic 1ª

08014 Barcelona

Espanya.

 

Eric del Arco